Lune scampi med chili og nudler

Dersom du har lyst på noe godt til middag eller som en enkel og meget god kveldsmat da er dette virkelig et supert alternativ. Det tar nesten ikke mer tid å lage dette enn det tar å koke nudlene. Du kan gjerne bruke både mer chili og hvitløk om du ønsker en mer spicy rett. Prøv du også gjerne som fredagsmat til helga.

Lune scampi med chili og nudler

scampi

Du trenger: Til 2-3 porsjoner

  • 2 ss olje
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • ¼ purreløk
  • ½ paprika
  • 1 stk gulrot
  • ca 200 g ferdig rensket scampi
  • 2 ss soya saus

Ha olje i forvarmet gryte. Tilsett finhakket hvitløk og chili og rør godt om i 1 minutt. Skru temperaturen ned på middels varme. Tilsett gulrot, paprika og purreløk som er skjært i skiver/biter. Stekes videre i noen minutter til gulroten er passe konsistens. Ha til slutt i scampi og soya saus og rør om. Ferdig etter 1-2 minutter når scampien har blitt varm. Serveres med nudler til. Se anvisning på pakke. Velbekomme:)

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media