Scampi i tomat- og chilisaus med pasta

Pasta er en suksess nesten uansett hva du serverer til. I denne uken har jeg laget en tomat- og chilisaus med flere gode ingredienser i. Jeg valgte også å bruke scampi. Det ble meget godt. Jeg måtte ha retten to dager fordi ved første anledning ble det alt for dårlig bilde tatt. Da var det bare å gjøre det om igjen om se til at bildet ble bedre. Gjorde ikke noe det med en så god rett.

Scampi i tomat- og chilisaus med pasta

pasta

Du trenger: Til 4 personer

  • 1 stk løk
  • 3 fedd hvitløk
  • ½ rød chili
  • 2 ss olje
  • 1 stk gulrot
  • 4 stk sjampinjonger
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater (400 g)
  • 4 stk tomater
  • 1 dl vann
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ts provencekrydder
  • ½ ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 ts sitron
  • 270 g ferdig kokte og renskede scampi

Finhakk hvitløk og chili og skjær løken i tynne halve ringer. Ha olje i en varm gryte og ha i hvitløk, chili og løken. Stekes i ett par minutter. Rør godt om. Skjær gulrot og sjampinjong i skiver og tilsett det i gryten. Stekes i ett par minutter og husk å røre om underveis. Skjær tomaten i biter og tilsett resten av ingrediensene med unntak av scampien. La det småkoke under lokk i ca 30 minutter. Tilsett scampi siste par minutter. Husk å koke pastaen i tide og følge anvisningen på pakken. Serveres med hvitløksbrød. Også veldig godt med et dryss nyraspet parmesan over. Velbekomme:)

, , , , , , , , ,

2 Responses to Scampi i tomat- og chilisaus med pasta

  1. blandebatteri 25. juni 2016 at 19:01 #

    Takket være god

  2. blandebatteri kobber 28. juli 2016 at 14:54 #

    hva godt!!

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media