Denne retten anbefales virkelig. Den er rask og enkel å lage og inneholder få og enkle ingredienser. Om du vil kan du fint steke kyllingbiter å ha i istedenfor bogskinke. Det går fint å lage den litt i forveien og så sette den inn i ovnen når sulten begynner å nærme seg. Passer også å servere den til gjester en fredagskveld. Jeg fikk denne oppskriften hos min gode kollega Line. Takker for den.
Form i ovn med asparges og bogskinke
Du trenger: Til 2-3 personer
- 2 stk bokser asparges (250 g inkl kraft)
- 1 stk boks bogskinke, 325 g
- 1 pk matfløte
- 1 boks kavli magerost
- ¼ ts pepper
- 200 g revet ost
Bland fløten og osten sammen i en bolle. Tøm kraften av aspargesen og skjær den og bogskinken i passe biter og ha det sammen med fløte- og osteblandingen. Bland inn pepper. Hell over i en ildfast form og ha osten over. Sett inn i forvarmet ovn på 180 grader i ca 25 minutter, eller til osten er gylden. Serveres med hvitløksbaguetter og salat til. Velbekomme:)
No comments yet.