Form i ovn med asparges og bogskinke

Denne retten anbefales virkelig. Den er rask og enkel å lage og inneholder få og enkle ingredienser. Om du vil kan du fint steke kyllingbiter å ha i istedenfor bogskinke. Det går fint å lage den litt i forveien og så sette den inn i ovnen når sulten begynner å nærme seg. Passer også å servere den til gjester en fredagskveld. Jeg fikk denne oppskriften hos min gode kollega Line. Takker for den.

Form i ovn med asparges og bogskinke

form med skinke og asparges

Du trenger: Til 2-3 personer

  • 2 stk bokser asparges (250 g inkl kraft)
  • 1 stk boks bogskinke, 325 g
  • 1 pk matfløte
  • 1 boks kavli magerost
  • ¼ ts pepper
  • 200 g revet ost

Bland fløten og osten sammen i en bolle. Tøm kraften av aspargesen og skjær den og bogskinken i passe biter og ha det  sammen med fløte- og osteblandingen. Bland inn pepper. Hell over i en ildfast form og ha osten over. Sett inn i forvarmet ovn på 180 grader i ca 25 minutter, eller til osten er gylden. Serveres med hvitløksbaguetter og salat til. Velbekomme:)

, , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media