Dette er første wookretten på bloggen, men blir nok ikke den siste. Denne retten er både lettvint, rask og smakfull. Fikk den servert hos min datter Ingrid. Bruk gjerne de grønnsakene du har liggende. Kyllingfilet er en favoritt til wook, men storfekjøtt eller svinekjøtt i strimler passer også utmerket.
Kyllingwook med nudler
Du trenger: Til 4 porsjoner
- 180 g eggenudler
- 600 g kyllingfilet
- 1 stk paprika
- 2 stk gulrøtter
- ½ squash
- 1 fedd hvitløk
- ½ dl Ketjap Manis Sweet Soya Sauce
Kok nudlene som anvist på pakken. Finhakk hvitløk og skjær kylling og grønnsaker i biter/skiver. Fordel om gulrøttene er i tynne skiver. Ha smør i en varm gryte og stek kyllingfiletbitene 2-3 minutter. Vend om underveis. Tilsett grønnsakene og stek videre til de er møre. Tilsett de ferdig kokte nudlene og Ketjap Manissausen og bland godt sammen. Klar til servering. Velbekomme:)
No comments yet.