Torsk i form med grønnsaker og baconostsaus

Torsk i alle varianter er veldig godt. Denne retten er også barnevennlig. Med baconost i sausen settes det en god smak som de fleste liker. Alt has i samme form og da blir det enkelt å lage og raskt ferdig. Lite oppvask blir det også, og det passer vel fint i en travel hverdag. Takk for oppskriften Marit. Fersk torsk er fra Fiskehallen i Narvik.

Torsk i form med grønnsaker og baconostsaus

torsk i form ferdig med baconost

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • 800-1000g torskefilet (skinn- og beinfri)
  • ½ purreløk
  • 3 stk gulrøtter
  • 1 stk stor paprika
  • 1 beger seterrømme eller creme fraiche
  • 1 pk baconost (200g)
  • salt/pepper

torsk i form før ovn

Ta fisken ut av kjøleskapet ca 30 minutter før tilberedning. Smør en ildfast form med litt smør. Rensk og skjør grønnsakene i skiver og dem i formen. Skjær torsken i serveringsstykker og ha på salt og pepper. Legg dem på grønnsakene. Ha rømme/creme fraiche i en skål og bland godt sammen. Hell blandingen over fisken. Sett inn i forvarmet ovn på varmluft 190 grader i 25-30 minutter. Serveres med kokte poteter til. Velbekomme:)

 

 

, , , , , , , , ,

One Response to Torsk i form med grønnsaker og baconostsaus

  1. Krystelle S.Bredrup 9. februar 2016 at 19:20 #

    Nydelig! Alle fire i familien (to store og to små) har fått en ny favorittfiskemiddag!!! Anbefales virkelig!

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media