Torsk i form med creme fraiche og jarlsbergost ble en suksess. Lettvint, rask og smaksfull middag ble det. Du kan klargjøre retten og la langpannen stå i kjøleskapet til gjestene/familien er kommet hjem og så sette det i ovnen noen minutter før servering. Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig. Liker du ikke jarlsbergost kan du bruke vanlig Norvegia. Fersk skinn og beinfri torsk er fra Fiskehallen i Narvik.
Torsk i form med creme fraiche og Jarlsbergost
Du trenger: Til 4 personer
- 800-1000 g torskefilet (skinn og beinfri)
- 2 stk gulrøtter
- 1 stk paprika
- ½ stk squash
- 1 stk rødløk
- 2 stk store sjampinjonger
- 1 boks creme fraiche
- 150 g jarlsbergost
- salt/pepper
Ta ut torskefileten av kjøleskapet ca 30 minutter før tilberedning. Rensk og skjær grønnsakene i biter/skiver og ha dem i en langpanne som du har bakepapir i. Skjær fisken i serveringsstykker og ha salt og pepper på fisk og grønnsaker. Fordel creme fraiche i langpannen og ha raspet jarlsbergost over det hele. Settes i forvarmet ovn på 200 grader i 15-20 minutter. Serveres gjerne med sprøstekt bacon og poteter. Velbekomme:)
No comments yet.