Torsk i form med creme fraiche og jarlsbergost

Torsk i form med creme fraiche og jarlsbergost ble en suksess. Lettvint, rask og smaksfull middag ble det. Du kan klargjøre retten og la langpannen stå i kjøleskapet til gjestene/familien er kommet hjem og så sette det i ovnen noen minutter før servering. Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig. Liker du ikke jarlsbergost kan du bruke vanlig Norvegia. Fersk skinn og beinfri torsk er fra Fiskehallen i Narvik.

Torsk i form med creme fraiche og Jarlsbergost

torsk i form med ost

Du trenger: Til 4 personer

  • 800-1000 g torskefilet (skinn og beinfri)
  • 2 stk gulrøtter
  • 1 stk paprika
  • ½ stk squash
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk store sjampinjonger
  • 1 boks creme fraiche
  • 150 g jarlsbergost
  • salt/pepper

torsk i form

Ta ut torskefileten av kjøleskapet ca 30 minutter før tilberedning.  Rensk og skjær grønnsakene i biter/skiver og ha dem i en langpanne som du har bakepapir i. Skjær fisken i serveringsstykker og ha salt og pepper på fisk og grønnsaker. Fordel creme fraiche i langpannen og ha raspet jarlsbergost over det hele. Settes i forvarmet ovn på 200 grader i 15-20 minutter. Serveres gjerne med sprøstekt bacon og poteter. Velbekomme:)

, , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media