Omelett med pepperoni og parmesan

Da jeg skulle lage meg kveldsmat i går var det lite jeg hadde lyst på. Derfor tok jeg kontakt med et par venner og spurte om de hadde noen forslag på en god kveldsmat. Begge svarte omelett. Da var valget enkelt. Jeg pisket sammen noen egg og tilsatte annet godt som var i kjøleskapet. Rask, lettvint og smakfull kveldsmat ble det. Takk for tips Caroline og Stine.

Omelett med pepperoni og omelett

omelett

Du trenger: Til 2 porsjoner

  • 4 stk egg
  • 2 ss fløte
  • 6 skiver pepperoni
  • 2 ss raspet parmesan
  • salt
  • 1 ss meierismør

«Knekk» eggene i en bolle og visp godt med en gaffel. Del pepperoniskivene i mindre biter og tilsett alle ingrediensene unntatt smøret sammen med eggene. Bland godt sammen. Avhengig av hvor salt pepperonien er tilsettes kun et lite dryss. Smelt smør i varm panne og senk temperaturen til middels. Hell eggeblandingen i pannen og la det steke med lokk i ca 10-12 minutter. Serveres med brød og en salat til. Velbekomme:)

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media