Bacon, bacon er så godt og passer til så mye. For dem som liker bacon er denne retten midt i blinken. Her kan du ta litt eller mye grønnsaker i en form og fordel bacon over del hele og sett det rett inn i forvarmet ovn i en halv time. Oppskriften er til 2 personer, men det går fint å doble oppskriften og bruke langpanne.
Baconsnadder
Du trenger: Til 2 personer
- 250 g bacon i skiver
- 10 stk små anoe- eller mandelpoteter
- 10 stk sukkererter
- 1 stk gul paprika
- 6 stk sjampinjong
- 10 stk perletomat
Ha papir i en ildfast form eller på et bakebrett. Vask/børst grønnsaker og sjampinjong. Skjær sjampinjong og paprika i skiver og ha det sammen med hele potet, tomat og sukkererter i formen. Fordel baconskivene over grønnsakene og sett dem inn i forvarmet ovn på 200 grader i midterste rille i ca 30 minutter. Server gjerne med godt brød eller en grønn salat til. Velbekomme:)
No comments yet.