Spageggacon er en kombinasjon av spaghetti, egg og bacon som er lettvint å lage og som jeg liker veldig godt. Passer fint både som en smårett eller til middag i en travel hverdag. Det tar ca 15 minutter fra du starter til retten er servert på bordet. Dette vil garantert barna like og spesielt med litt ketchup på. Ps, navnet på retten er selvkomponert og lettere å uttale (spageiken) enn å lese:))
Spageggacon
Du trenger: Til 4 personer
- 500 g spaghetti
- 200 g bacon
- 6 stk store egg
- 1 ss meierismør
Kok spaghettien som anvist på pakken. Skjær bacon i biter/strimler og stek det gyldent. Pisk sammen eggene i en bolle. Når spaghettien er ferdig kokt hell det over i en sil og la vanne renne av. Smelt meierismøret i en varm panne. Ha i spaghettien i pannen og dryss over det ferdig stekte baconet samt hell over eggene. Bland godt sammen. Det tar ca 2-3 minutter i pannen så er maten klar til servering. Ha gjerne på litt ketchup ved servering. Velbekomme:)
No comments yet.