Lettsaltet torsk med ertepure og bacon

Lettsaltet torsk med ertepure og bacon er en torskemiddag som er verdt å lage ofte og som faller i smak for hele familien. Jeg har nesten alltid bacon til torsk, men dette var første gang  jeg serverte ertepure til og det passet utmerket når jeg hadde tilsatt litt timian. Nydelig torsk er fra Fiskehallen i Narvik.

Lettsaltet torsk med ertepure og bacon

lettsaltet torsk med ertepure

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • ca 1,2 kg lettsaltet torsk

Ha rikelig med vann i en kasserolle og kok opp. Legg fisken i og la den trekke i 10-12 minutter. Anrett på fat og server med kokte poteter og gulrøtter,  smeltet smør, ertepure og bacon (beregn ca 65 g bacon pr pers). Velbekomme:)

Ertepure:

  • 500 g erter
  • 2 ss meierismør
  • 1½ ts timian
  • ½ ts salt

ertepure

Kok erter som anvist på pakken. Hell av vannet og tilsett resten av ingrediensene. Mos med en stavmikser og varm opp før servering. Velbekomme:)

 

 

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media