Stekt kyllingbryst i brød med avocadodressing

Stekt kyllingbryst i brød med avocadodressing er en rask og enkel rett som både kan serveres til middag en mandag eller en fredags kveld sammen med gode venner. Servers med en god salat og ovnsstekte poteter til. Avocadodressingen gjør måltidet til en suksess.

Stekt kyllingbryst i brød med avocadodressing

 stekt kyllingbryst i brød med avocadodressing

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • 2 stk kyllingbryst
  • salt
  • pepper
  • paprikapulver
  • 4 stk hamburgerbrød

Dersom du ikke får kjøpt kyllingbryst som er delt i skiver kan du fint dele det på langs i to skiver selv. Ha på krydder og stek i meierismør i 2-3 minutter på hver side. Varm hamburgerbrødene noen minutter i stekeovnen i noen minutter. Legg kyllingbryststykkene i brød sammen med ønsket salat og avocadodressing. Serveres med ovnsstekte poteter. Velbekomme:)

Avocadodressing

  • 1 stk avocado
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 fedd hvitløk
  • salt

Fjern skall og stein fra avocadoen og mos den i en skål med gaffel. Finhakk hvitløk og tilsett hvitløken og creme fraiche. Bland godt og smak til med salt. Et lite dryss salt er nok. LA gjerne stå i kjøleskap minst 1 time før servering. Velbekomme:)

 

, , , ,

One Response to Stekt kyllingbryst i brød med avocadodressing

  1. Krystelle S Bredrup 14. mai 2016 at 18:33 #

    Denne er blitt en favoritt her i huset hos små og store. Lager ofte dressingen og legger avocadosteinen oppi (oppbevarer i tett boks), og deler og krydrer kyllingbrystene på forhånd. På denne måten får vi en middag som er superenkel å tilberede på hytta 🙂

Legg igjen en kommentar til Krystelle S Bredrup Click here to cancel reply.

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media