Pastagryte med spinat og mozzarella

Pasta er svært anvendelig som det finnes et utall av retter av. Her er enda en lettvint og god middag. Denne gang lages alt som en gryte med ost over og settes i ovnen noen minutter. Passer utmerket som både hverdagsmiddag og til fredagskosen med et glass vin til. Oppskriften er inspiret fra tasteofhome.com.

Pastagryte med biffstrimler, spinat og mozzarella

Pasta med spinat og mozzarella

Du trenger: Til 3-4 porsjoner

  • 200 g penne (eller annen pasta)
  • 400 g biffstrimler
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 1 ts chili explosion
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 ts Worcestersauce
  • 360 g tomatpure
  • 4 dl vann
  • 1 stk buljongterning
  • 4 dl spinat
  • 175 g mozzarella

Ta kjøttet ut av kjøleskapet ca 15 minutter før tilberedning. Kok pastaen som anvist på pakken. Stek biffstrimlene raskt i meierismør i varm gryte. Tilsett hvitløk, chili explosion, salt, pepper og Worcestersauce. Bland godt. Tilsett tomatpuren og bland godt inn. Varm opp 4 dl vann og tilsett buljongterningen og rør til den er oppløst. Hell buljongen over gryten. Tilsett spinaten og bland godt. Has over i ildfast form og fordel osten over. Settes inn i forvarmet ovn på 200 grader til osten er smeltet. Server gjerne en grønn salat og godt brød til. Velbekomme:)

 

, , , , ,

One Response to Pastagryte med spinat og mozzarella

  1. Ann Therese 12. februar 2015 at 11:03 #

    Ser utrolig godt ut ! Bakt pasta med ost slår aldri feil 😀

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media