Eggesalat

Eggesalat finnes i mange varianter. Med lite løk, mye løk, chili, hvitløk, majones, rømme, etc. Jeg syntes denne varianten er både veldig god samtidig enkel å lage. Godt både på frokostbrødskiven og som tilbehør på et koldtbord. 

Eggesalat

10904938_1522944167984227_637422116_n

Du trenger:

  • 4 stk egg
  • 3 ss Mills ekte majones
  • 3 ss creme fraiche
  • 1 ss gressløk
  • 1 ss finhakket rødløk
  • ½ ts sukker
  • ¼ ts salt

Kok eggene hardkokte, ca 10 minutter. Avkjøl dem. Mens eggene avkjøles kan du blande de andre ingrediensene godt sammen. Finhakk eggene og tilsett dem i dressingen og bland godt. La eggesalaten stå i kjøleskapet i ett par timer før servering for at smaken har «satt» seg best mulig. Has i serveringsskål. Velbekomme:)

 

 

, , , , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media