Riskrem med jordbærsaus passer til dessert ikke bare på julaften. Det smaker alltid godt. Dersom du har grøt til middag en lørdag kan du gjerne koke litt ekstra slik at du kan lage dere riskrem som søndagsdessert. Eller server denne gode desserten på nyttårsaften i år.
Riskrem med jordbærsaus
Du trenger: Til 6 porsjoner
- 1 kg ferdig kokt grøt
- 5 dl kremfløte
- 3 ss vaniljesukker
Kok grøten som anvist på pakken. Avkjøl godt. Bruk gjerne rester fra en dag du har hatt grøt til middag. Pisk fløten til krem og ha i vaniljesukker og pisk litt til. Bland inn grøten godt med slikkepott. Serveres med jordbærsaus. Velbekomme:)
Du trenger til jordbærsaus: 6 porsjoner
- 300 g jordbær
- 3 ss melis
Rens/tin bæra og mos den med stavmikser sammen med melis. Ha i en fin mugge og den er klar til å ha over riskremen. Velbekomme:)
No comments yet.