Kylling og pasta er alltid godt. Denne gangen har jeg tilsatt rød pesto, men du kan gjerne bruke grønn. I forhold til grønnsaker kan du bruke av det som du har i kjøleskapet. Så syntes jeg det alltid er godt å ha ristede pinjekjerner på toppen. Et supert middagsalternativ å ha på starten av uken. God middag.
Pestokylling med fusilli
Du trenger: Til 2 personer
- 2 stk kyllingfileter
- 150 g fusilli
- 10 skiver squash
- 6 stk cherrytomater
- 3 stk finhakket soltørkede tomater
- 3 ss pesto
- 1 ss pinjekjerner
- salt
Ta kyllingfiletene ut av kjøleskapet noen minutter før du skal steke dem. Skjær kyllingfiletene i passende biter og stek dem i olje. Ha et lite dryss salt på. Kok fusilli som anvist på pakken. Når kyllingfiletbitene er nesten ferdige kan du ha i squashskivene som du kan dele i to halve, cherrytomatene som du også deler i to, finnhakket soltørkede tomater og pesto. Stekes i ett par minutter til. Rist pinjekjernene i en varm panne uten olje i noen minutter og ha dem i kyllingpestoen. Serveres med godt brød og en grønn salat til. Velbekommme:)
No comments yet.