Tapaspoteter

Dersom du skal servere tapas i helga vil jeg anbefale disse tapaspotetene som en del av menyen. Enkel og rask rett som smaker både sterkt og godt. Du kan regulere styrken med mengden kajennepepper. Håper det faller i smak og ønsker god helg til dere alle sammen.

Tapaspoteter

tapaspoteter

Du trenger: Til 4-6 porsjoner

  • 10 stk middels store poteter
  • 1 stk hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • ¼ ts kajennepepper
  • 3 ss tomatpure
  • ½ sitron

Vask og tørk potetene. Behold gjerne skallet på. Skjær potetene i båter og del båtene i to. Del hvitløken i båter og rensk dem. Bland sammen olje, salt, pepper, kajennepepper og tomatpure i en skål. Tilsett potetbitene og hvitløksbåtene. Bland godt sammen. Ha i en ildfast form og sett inn i forvarmet ovn på 200 grader i 35-40 minutter. Rør i potetblandingen etter halvgodt tid. Tilsett saften av den halve sitronen når det er ca 5 minutter igjen av steketiden og bland godt inn. Ta ut av ovnen og server. Velbekomme:)

Hvis du skulle ønske å abonnere på bladet Tara Smak, kan du bruke denne linken for å få et godt tilbud.

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media