Taco nok en gang. Nå med broccoli og gulrøtter og en chilidresing til. Jeg syntes det smakte litt annerledes og samtidig veldig godt. La gjerne gulrøttene ha litt tyggemotstand (al dente). Dette er en fin mulighet til å få barna til å spise grønnsaker. La dem gjerne være med å lage til middagen. Det gir ekstra matglede. Egner seg også godt i matpakken.
Taco med broccoli, gulrot og chilidressing
Du trenger til: 4 porsjoner
- 600-800 g karbonadedeig
- 2 stk gulrøtter
- ½ stk middels stor broccoli
- 1 pose tacokrydder
- 6-8 stk tortillalefser
Stek karbonadedeigen i olje i noen minutter. Tilsett tacokrydder og litt vann og bland godt. Rensk og skjær gulrøttene i passe små biter. Stekes i panne noen minutter (skal ikke stekes helt myke). Finskjær broccolien og has sammen med gulrøttene. Ha grønnsakene sammen med karbonadedeigen og bland godt. Serveres med tortillalefser, chilidressing og gjerne en grønn salat. Velbekomme:)
Chilidressing
- 1 boks rømme
- 2 ss majones
- ½ ts sukker
- ¼ – ½ ts chilipulver (avhengig av hvor sterk du vil ha den)
Bland sammen alle ingrediensene i en skål. La gjerne stå 30 minutter i kjøleskap før servering. Velbekomme:)
No comments yet.