Smørstekte fenalårskiver og grøt

Smørstekte fenalårskiver til grøt løfter grøtmåltidet mange hakk. Smaken av salt og søtt i kombinasjon med fenalåret er fantastisk. Nå fram mot jul er det høysesong både for grøt og fenalår. Prøv du også å kombinere neste gang. Raskt og enkelt. Jeg har Hellstrømkniv fra Jernia som gjør jobben med å skjære opp fenalåret fra Kuraas enkel.

Smørstekte fenalårskiver og grøt

 pannestekt fenalår og grøt

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • Grøt
  • Melk
  • Sukker
  • Kanel
  • Smør
  • Noen skiver fenalår

 fenalår og kniv

Kok grøten som anvist på pakken. Stek noen skiver fenalår i meierismør 2-3 minutter i forvarmet panne. Fordel grøten på fat og ha på sukker, kanel og en smørklatt. Server med pannestekte fenalårskiver. Velbekomme:)

 

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media