Ovnsbakt torsk med fennikel og bacon

Bacon er svært anvendelig. I dag når jeg skulle lage fisk ble det også stekt bacon til. Jeg fikk tips av Sigbjørn i Fiskehallen om også å prøve fennikel til torsken som jeg skulle ovnsbake. Resultatet ble overraskende godt samt at jeg nok en gang blir påmint om at å ovnsbake fisk er lettvint og ender nesten alltid med godt resultat.

Ovnsbakt torsk med fennikel og bacon

 torsk og fennikel på fat

Du trenger: Til 4 personer

  • 800-1000g torskefilet
  • 1 stk fennikel
  • 300-400 g bacon
  • salt og pepper

 torsk og fennikel

Finskjær fennikel og legg i ildfast form. Legg på torskefiletbiter med salt og pepper på. Settes inn i forvarmet ovn på 200 grader i ca 20 minutter. Skjær bacon i biter og stek i noen minutter. Jeg liker å steke bacon i litt meierismør. Da blir det litt ekstra fett å ha over potetene. Serveres med potet og grønnsaker. Velbekomme:)

 

, , , ,

2 Responses to Ovnsbakt torsk med fennikel og bacon

  1. Vegard Johan Jæger 28. november 2014 at 16:11 #

    Nydelig oppskrift, Siw. Æ hadde litt aspargesbønner og purreløk lamme fenikkeln, og gav fisken et drøss malte fenikkelfrø før han for i ovn. Diggolini

    • Stein Ivar 28. november 2014 at 20:33 #

      Så bra at det falt i smak og tusen takk for nye tips:)

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media