Omelett med purreløk og stekte fenalårbiter

Omelett til frokost eller lunsj er kjempegodt. Jeg har tilsatt purreløk og fenalårbiter, men du kan bruke nesten hva som helst i. Bacon, skinke, potet, pølse, paprika, ost, etc. Dersom du lager deg omelett til kveldsmat lag gjerne litt ekstra og ha med i matpakken neste dagen. Vær litt forsiktig med saltet dersom du bruker kjøtt som er salt.

Omelett med purreløk og stekte fenalårbiter

omelett med stekte fenalårbiter

Du trenger: Til 2 porsjoner

  • 50 g fenalårbiter
  • 4 stk egg
  • ¼ ts salt
  • 4 ss fløte
  • 4 cm purreløk
  • smør

omelett klar til steking

Stek fenalår bitene i ett par minutter i litt meierismør. Ha eggene i enn skål og rør godt. Tilsett salt, fløte og finskjært purreløk. Ha ca 1 ss smør i en varm panne og tilsett eggeblandingen og fordel fenalårbitene over. Sett lokk på pannen og senk temperaturen på platen umiddelbart til middels temperatur. La stå til alt er stivnet, ca 15 minutter. Serveres med brød og en grønn salat til. Velbekomme:)

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media