Druesalat i seterrømme og majones

Druesalat i seterrømme og majones passer både som pålegg på brødskiven, og som tilbehør både til koldtbord og til en god kjøttmiddag. Den er enkel å lage og smaker utmerket. Salaten bør stå i kjøleskapet ett par timer før servering slik at smaken får «satt» seg. Ønsker du en variant med mindre fett kan du bruke lettrømme og lettmajones. Oppskriften har jeg fått av min gode venn Willy og vil med dette takke for den.

Drusalat i seterrømme og majones

druesalat i majones og rømme

Du trenger: 6-8 porsjoner

  • 1 boks seterrømme
  • 2 poser Mills ekte majones
  • 1 kurv stenfrie grønne druer
  • 1 kurv stenfrie røde druer
  • ca ½ stk purreløk

Bland sammen seterrømme og majones i en skål. Del druene i halve og skjær purreløken i tynne ringer og tilsett sammen med rømme/majonesblandingen. Bland godt sammen. Has i serveringsskål og pynt med halve druer på toppen. Bør stå ett par timer i kjøleskapet før servering. Velbekomme:)

 

, , , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media