Varmrøkt andebryst med appelsinfileter og noe mer…

Varmrøkt andebryst med appelsinfileter og noe mer er en supergod forrett som er enkel å lage og som ikke tar mer enn noen minutter å tilberede. Det vil være nok med 1 stk andebryst til 4 personer. Dette er en forrett som med sine gode smaker og enkelhet vil imponere dine gjester. Det er ikke mange dager igjen helg. Prøv du også å servere denne retten.

Varmrøkt andebryst med appelsinfileter
varmrøkt and på fat

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • 1 stk varmrøkt andebryst (fås kjøpt ferdig varmrøkt)
  • 4 ts Onion Chutney
  • ½ appelsin
  • ½ rødløk
  • litt ruccola
  • 4 ss pinjekjerner

varmrøkt andebryst på fjøl

Skjær andebrystet i skiver. Det kan serveres kaldt, men du kan varme skivene i forvarmet ovn på 200 grader i 3-4 minutter. Rist pinjekjernene i varm panne uten smør i 2-3 minutter. Bruk skarp kniv og skjær ut appelsinfileter. Skjær løken i halve ringer. Fordel ingrediensene på 4 fat. Klar til servering. Velbekomme:)

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media