Torsketaco med guacamole

Taco er enkelt å lage og faller som regel i smak for liten og stor. Tilbehøret kan varieres slik at alle får det slik dem vil. Ofte bruker vi karbonadedeig eller kyllingfileter i biter. Jeg har denne gangen valgt å bruke torsk i tacoen. Det ble faktisk veldig godt. Mye bedre enn forventet. Prøv du også denne varianten neste gang du lager taco. God middag.

Torsketaco med guacamole

torsketaco

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • 800-900 g torskefilet (skinn og beinfri)
  • 2 poser tacokrydder

Kutt fisken i biter og stek i olje. Mot slutten av steketiden tilsettes tacokrydder. Ha i ca 1/2 dl vann. La det småkoke til nesten all væsken er fordampet. Rør underveis.

Salat

  • 1/2 isbergsalat
  • 1/2 agurk
  • 1/2 paprika
  • 1/2 rød løk
  • 1 stk tomat

Vask grønnsakene og kutt dem opp i ønskede biter. Ha i en serveringsskål.

Guacamole

  • 1 stk avocado
  • 2 ss creme fraiche
  • 1/4 ts salt

Del av avocadoen i to og ta ut steinen. Vær forsiktig om du bruker kniv. Ta avocadokjøttet ut av skallet og ta det i en skål om kna det med en gaffel. Bland godt inn creme fraiche og salt. Server gjerne også rømme til. Velbekomme:)

 

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media