Reker på forskjellig vis

Reker på en skive loff med smør og majones er noe av det beste jeg vet. Men reker i andre varianter er også fortreffelig godt. Kombiner rekesmørbrødet med litt dill eller tynne skiver rødløk, og selvfølgelig litt sitron. Det passer også fint med noen skiver med avocado eller litt grønn salat under rekene. Jeg har også fått inn gode forslag som for eksempel reker surret i panna i en sweet chilisaus, i pasta i en tomat og fløtesaus, risotto med reker og erter, rekecocktail, rekecabaret, hvitløk og urtemarinerte reker med god olivenolje på brød eller gjerne på en pizza. Jeg har nedenfor også noen andre forslag fra bloggen. Ferske reker er fra Fiskehallen i Narvik. God helg og kos dere med reker.

Enkelt rekesmørbrød

rekesmørbrød

Reker i estragonsaus

test2

Krabbesmørbrød med reker, inkl vintips

 krabbe på fat

Hvitløksgratinert spekeskinke og reker

hvitløksgratinert spekeskinke i form på fat

Reker i avocado

cropped-reker.jpg

Rekesuppe med koriander, chili, ingefær og enda mer

rekesuppe med koriander og ++++

Rekesuppe med stjerneanis og estragon

rekesuppei skål med brød

Rekesalat med asparges og gressløk

Rekesalat med asparges og gressløk

Hjemmelaget rekesalat med løk

Rekesalat

 

 

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media