Marinert lammefilet servert som forrett på seng av ruccula, vårløk og fetaost

Marinert lammefilet servert på seng av ruccula, vårløk og fetaost er en utrolig god forrett. som serveres avkjølt. Utrolig rask å lage er retten og blir nok godt mottatt rundt matbordet av dine gjester. Du kan gjerne la de ferdigstekte lammefiletskivene marineres mens du lager middagen. God helg:)

Marinert lammefilet servert som forrett på seng av ruccula, vårløk og fetaost

lammefilett servert som forrett

Du trenger: Til 4-6 personer

  • 2 stk lammefileter á 150 g
  • 4 ss fetaostterninger
  • 1-2 stk vårløk i ringer
  • ønsket mengde ruccula
  • 4-6 ts ripsgele

Marinade til lammefiletene:

  • ½ dl olivenolje
  • saften av ½ sitron
  • 1 ts rosmarin
  • ¼ ts salt
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 fedd finhakket hvitløk

lammefilet i panne

Ta kjøttet ut av kjøleskapet en halv time før tilberedning. Tørk av kjøttet og ha på salt og pepper. Stekes i meierismør i panne 3-4 minutter. Snu på filetene underveis. Lammefiletene settes i forvarmet ovn på 200 grader i ca 5 minutter. Ta kjøttet ut av ovnen og avkjøl i 15 minutter. Bland sammen ingrediensene til marinaden i en skål. Skjær filetene i skiver og legg dem i marinaden i minst 30 minutter.

Fordel ruccula, vårløk og fetaost på fat og ha på lammefiletskivene på toppen. Serveres med ripsgele. Velbekomme:)

lammefilet i embalasje

 

 

, , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media