«Cowboy-frokost» kan jeg nyte både i solnedgangen og en tidlig morgen. Dette er et skikkelig solid måltid med masse forskjellig godt på tallerkenen. Men jeg ble fortalt at det ikke skal være noe pynt med tomat og agurk til, fordi en cowboy skal visstnok ikke spise grønnsaker:) Dette er et godt forslag å ha til søndagsfrokost.
«Cowboy-frokost»
Du trenger: Til 2 personer
- 2-3 poteter
- 2 pølser
- 150 g bacon
- 1 boks hvite bønner i tomatsaus
- 2-4 egg
- Noen skiver brød
Skrell og skjær potetene i biter og stek dem i panne med meierismør. Du trenger litt lenger tid til steking dersom du bruker poteter som ikke er forkokt. Del pølsene i skiver og stek sammen med potetene på slutten av steiketiden. Smak til med salt og pepper. Stek bacon i panne. Ha bønnene i kasserolle og varm opp. Fordel maten på fat og server med brød til. Velbekomme:)
No comments yet.