Krabbesmørbrød med reker, inkl vintips

Krabber har sin beste smak i september og oktober. Ikke bare er krabbe veldig godt, sundt er det også. Jeg syntes krabbe i kombinasjon med litt reker på loff og majones er den beste måten å spise krabbe på. En krabbe er nok pr person. Jeg ønsker tilbakemelding dersom du har andre gode måter å spise/tilberede krabbe på. Prøv krabbe du også nå mens den er på sitt beste. Ferske gode krabber er fra Fiskehallen Narvik.

Krabbesmørbrød med reker, inkl vintips

krabbe på fat

Du trenger til 4 personer:

  • 4 stk krabber
  • 1 kg ferske reker
  • 1 loff
  • majones
  • sitron
  • dill

krabbe

Hvordan du renser krabben ser du her.  Du får også kjøpt ferdigrenset krabbe. Ha krabbekjøtt på en skive loff med smør på og ha på noen reker som toppes med majones. Dersom du ønsker kan du også ha på sitron og dill. Velbekomme:)

Vintips: Wolfberger Riesling 2013

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media