Hjemmelaget Daimiskrem

Hjemmelaget iskrem med masse eggeplommer er supergodt. Denne gangen har jeg i Daimsjokolade, men du kan gjerne bruke annen sjokolade som feks stratos, firkløver eller oreokjeks. Dette blir uansett en dessert som vil bli godt mottatt rundt matbordet. Lag iskremen dagen eller dager før servering. Den tåler godt å stå i fryseren noen dager.

Hjemmelaget Daimiskrem

daimiskrem

Du trenger til 4-6 porsjoner:

  • 4 stk doble Daim
  • 6 stk store eggeplommer
  • 200 g finkornet sukker
  • 6 dl kremfløte

Hakk Daim i små biter. Eggeplommer og sukker piskes til eggedosis på maks hastighet i en kjøkkenmaskin i 20 minutter. Pisk fløten til krem på maks hastighet i en kjøkkenmaskin. Vend fløtekremen forsiktig inn i eggedosisen. Vend Daimen forsiktig inn i iskremblandingen. Ha i en skål og sett i fryseren. Ta fram 20 minutter før du skal nyte den. Velbekomme:)

 

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media