Enkel og god kiwisaus og jordbærsaus til dessert

Disse enkle dessertsausene passer til mye godt. Kiwisausen er noe skarp i smaken og da trengs det bare litt over desserten og den passer til flere typer mousse laget på yoghurt. Jordbærsausen er veldig god til blant annet riskrem. I løpet av uken vil jeg komme med en meget god mousse laget av melon- og pasjonsfruktyoghurt på bloggen. Til denne desserten passer begge sausen veldig godt.

Enkel og god kiwisaus og jordbærsaus til dessert

kiwi-saus

Du trenger til kiwisaus: 4 porsjoner

  • 2-3 stk kiwi
  • 2-3 ss melis
  • 2-3 ss vann

Pr kiwi har du ca 1 ss melis og 1 ss vann. Skrell kiwi og ha mos den sammen med melis og vann med stavmikser til kiwien er helt oppløst. Ha i en fin mugge og den er klar til å ha over en god mousse. Velbekomme:)

Du trenger til jordbærsaus: 4 porsjoner

  • ca 200 g jordbær
  • ca 2 ss melis

Rens jordbæra og mos den med stavmikser sammen med melis. Ha i en fin mugge og den er klar til å ha over en god mousse eller riskrem. Velbekomme:)

 

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media