Tagliatelle med ovnsstekt salami og fetaost

Tagliatelle med ovnsstekt salami og fetaost er en enkel og rask pastarett som passer fint som en lunsjrett eller et måltid rett etter trening. Du kan gjerne variere med andre grønnsaker og eventuelt ha stekt kyllingbryst, biffstrimler eller bacon til. Jeg syntes det er overraskende godt med de stekte salamiskivene. Prøv du også.

Tagliatelle med ovnsstekt salami og fetaost

Tagliatelle med fetaost og ovnsstekt salami

Du trenger: Til 2 porsjoner

  • 200 g tagliatelle
  • 10 stk skiver salami
  • ½ paprika
  • ¼ rødløk
  • 2 ss fetaostterninger
  • 2 ss god olje (event. olje fra glass med fetaosten)

Legg salamiskivene på brett med papir og sett dem i forvarmet ovn på 210 grader i 7 minutter. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær paprika og løken i skiver. Fordel pastaen på 2 fat og ha de andre ingrediensene over. Server gjerne med en skive brød til. Velbekomme:)

 

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media