Røkt Barentsskinke av Sel med potetsalat og flatbrød

Røkt Barentsskinke av Sel er et eksklusivt og eksotisk produkt. Det er saftig, mørt og eventyrlig godt. Dersom du skal ha koldtbord og ønsker å servere noe uvanlig, da er selkjøtt alternativet. Du kan også ha med deg litt kjøtt i sekken som turmat eller bare som snacks en sommerkveld på balkongen med et glass øl til. Selkjøttet er fra Fiskehallen i Narvik.

Røkt Barentsskinke av Sel med potetsalat og flatbrød

selkjøtt på fat

Du trenger: Til 2 porsjoner

  • 1 pk Barentsskinke av Sel á 100 g
  • potetsalat
  • flatbrød
  • rødløk

selkjøtt på brett

Ta kjøttet ut av pakken og nyt det sammen med tilbehøret. Velbekomme:)

 

 

 

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media