Pastasalat med egg og bacon

Salat er alltid godt å få servert. Jeg fikk lyst på salat og brukte av det som var i kjøleskapet. Det er vel nesten ingenting som ikke passer å blande inn i en salat. Du kan gjerne bytte ut baconet med stekt kyllingfilet i biter eller tunfisk. I sommervarmen er det ikke alltid man har lyst å stå inne å lage mat. Lag gjerne en stor porsjon som du kan forsyne deg av i løpet av en hel dag.

Pastasalat med egg og bacon

pastasalat med egg og bacon

Du trenger: Til 2 porsjoner 

  • 80 g bacon
  • 100 g pastaskruer
  • 2 stk egg
  • 1 stk tomat
  • 10 cm agurk
  • 1 neve crispy salatblad
  • 2 ss krutonger
  • ½ paprika
  • 2 ss fetaostterninger
  • 2 ss god olje

Skjær bacon i biter og stek det på middels varme. Kok pastaskruene som anvist på pakken og skyll dem kort i kaldt vann. Kok eggene i 9 minutter. Skyll grønnsakene og skjær dem i passende biter. Bland alle ingrediensene sammen i en skål og fordel dem i 2 porsjoner. Server gjerne med godt brød med smør til. Velbekomme:)

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media