Ostegratinerte gulrøtter med hvitløk og selleri passer til det meste og er et veldig godt alternativ til ostegratinerte poteter. Jeg serverte det til grillet entrecoté med stor suksess. Forbered alt i forveien og sett inn i ovnen rett før du starter grillingen og alt er ferdig samtidig. Dersom du har gjester kan du doble oppskriften. Prøv neste gang du også.
Ostegratinerte gulrøtter med hvitløk og selleri
Du trenger: Til 2 porsjoner
- 2 stk gulrøtter
- 1 stk stang av stangselleri
- 2 fedd hvitløk
- ½ rødløk
- ½ ts salt
- 1½ dl fløte
- 60 g ost
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Selleristangen og hvitløk finhakkes. Rødløken skjæres i halve ringer. Ha alt lagvis i 2 lag i form med salt i mellom lagene. Start med gulrot. Hell over fløten og ha revet ost på toppen. Sett inn i forvarmet ovn på 190 grader i 30 minutter. Serveres til det meste. Velbekomme:)
Takk, perfekt til Lavkarbo måltider 🙂