Grillet marinert hvalbiff med godt tilbehør

Å grille hvalbiff er vel noe av det enkleste og raskeste man kan grille og noe av det beste man kan servere. Jeg syntes det er viktig og best at biffene er relativt tynne slik at de rask blir ferdige uten risiko for at de blir seige. Som tilbehør er det mye som passer. Hjemmelaget potetsalat, grønn salat, lun potetsalat og som nedenfor en mangosalat med avocado og koriander er gode alternativer. Utmerket hvalbiff er fra Fiskehallen Narvik.

Grillet marinert hvalbiff med godt tilbehør

hvalbiff

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • 4 stk biffer á 150-200 g
  • ¾ dl soya saus
  • ½ ts pepper
  • 2 fedd hvitløk

Finhakk hvitløken og ha alt sammen i dobbel brødpose til marinering i kjøleskap i ca 3-4 timer. Klem godt innimellom på posen for å blande godt sammen.

Ta hvalbiffen ut av kjøleskapet 30 minutter før tilberedning. Når du har fått god varme i grillen og grillkullet har fått grå farge da er det klart til grilling (for dem som bruker kullgrill). Legg på grillen i 2-3 minutter på hver side. Klar til servering. Serveres med en lunpotetsalat og mangosalat med avocado og koriander. Velbekomme:)

 

 

 

 

 

 

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media