Hjemme hos oss er det alltid noe bær igjen i fryseren før neste avling skal høstes. Da er det supert å bruke fjorårets bær i en frossen dessert. Det er enkelt å lage og smaker kjempegodt. På en varm sommerdag og du plutselig har fått gjester er det bare å hente det du har av bær fra fryseren og i løpet av sekunder har du den lekreste dessert på bordet. Kjempegodt også både med blåbær, molter eller bringebær i en blanding.
Frossen ripsdessert
Du trenger: Til 3-4 porsjoner
- 250 g frossen rips
- 200 g melis
- 1 ss vaniljesukker
- 1 egg
- 1 dl fløte
Ha alle ingrediensene i en hurtigmikser eller en foodprosessor og kjør på full hastighet til bæra er knust, ca 30 sekunder. Fordel i 4 dessertskåler og server. Velbekomme:)
Har en del rips i fryseren. Takk for godt tips. Denne skal prøves.