Frossen ripsdessert

Hjemme hos oss er det alltid noe bær igjen i fryseren før neste avling skal høstes. Da er det supert å bruke fjorårets bær i en frossen dessert. Det er enkelt å lage og smaker kjempegodt. På en varm sommerdag og du plutselig har fått gjester er det bare å hente det du har av bær fra fryseren og i løpet av sekunder har du den lekreste dessert på bordet. Kjempegodt også både med blåbær, molter eller bringebær i en blanding.

Frossen ripsdessert

Frosen ripsdessert

Du trenger: Til 3-4 porsjoner

  • 250 g frossen rips
  • 200 g melis
  • 1 ss vaniljesukker
  • 1 egg
  • 1 dl fløte

Ha alle ingrediensene i en hurtigmikser eller en foodprosessor og kjør på full hastighet til bæra er knust, ca 30 sekunder. Fordel i 4 dessertskåler og server. Velbekomme:)

 

, ,

One Response to Frossen ripsdessert

  1. Eva 29. juli 2014 at 12:01 #

    Har en del rips i fryseren. Takk for godt tips. Denne skal prøves.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media