Aspargesbønnesalat med rødløk

Når jeg serverer laks er det alltid et spørsmål om hva som skal være tilbehør. Da velger jeg ofte aspargesbønnesalat med rødløk for det er noe som både jeg, venner og familie liker veldig godt. Rødløken setter en veldig god smak på salaten. Den er også både rask og enkel å lage. Jeg lager som regel salatdressingene uten eddik, men med sitronsaft. Prøv du også neste gang.

Aspargesbønnesalat med rødløk

aspargesbønnesalat med rødløk

Du trenger: Til 4 porsjoner 

  • 400-600 g aspargesbønner
  • 4 ss sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 8 ss vann
  • ¼ stor rødløk

Kok aspargesbønnene som anvist på pakken. Sil av vannet og la dem avkjøle litt. Bland sukker, sitronsaft og vann i en skål. Ha i aspargesbønnene. Rasp eller finhakk løken i og bland sammen. La gjerne stå i kjøleskap minst 1 time før servering. Rør om av og til. Klar til servering. Velbekomme:)

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media