Agurksalat i all enkelhet

Agurk kommer opprinnelig fra India og kom til Norge på 1600-tallet. Agurksalat er kanskje det som oftest serveres til laks og det som jeg husker fra barndommen til kald sei og rømme. Enkel å lage og godt er det. Ved å skjære agurken opp med ostehøvel direkte i skålen går det i en fei å lage salaten. God middag.

Agurksalat

agurksalat

Du trenger: Til 2 porsjoner

  • 1 ss sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 3 ss vann
  • 1 middels agurk

Bland sammen sukker, sitronsaft og vann i en skål. Rasp agurken med ostehøvel direkte i skålen. Bland sammen og lå stå i kjøleskap ca 1 time før servering. Bland innimellom. Klar til servering. Velbekomme:)

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media