Rabarbrakompott med jordbær er en fantastisk god dessert som gjerne kan lages dagen i forveien og serveres kald. Nå er det virkelig tid for å bruke både rabarbra og jordbær. I kombinasjon får du en overraskende god smaksopplevelse. Desserten er både rask og enkel å lage. Oppskriften har jeg fått av Geir Bakkevoll.
Rabarbrakompott med jordbær
Du trenger: Til 4-6 porsjoner
- 500 g rabarbra
- 500 g ferske jordbær
- 0,7 dl liter vann
- 1 stk kanelstang
- 1⅓ dl sukker
- 1 ss potetmel
Rensk og kutt rabarbraen i biter. Rensk jordbæren. Ha rabarbra, jordbær vann, kanelstang og sukker i en kasserolle og kok opp. La det koke i 20 minutter og rør godt om underveis. Bland potetmel og litt kaldt vann godt sammen. Has sammen med kompotten. La det småkoke videre i 3 minutter. Kan serveres både varm og kald. Server med vaniljeis eller fløte til. Velbekomme:)
No comments yet.