Rabarbrakompott med jordbær

Rabarbrakompott med jordbær er en fantastisk god dessert som gjerne kan lages dagen i forveien og serveres kald. Nå er det virkelig tid for å bruke både rabarbra og jordbær. I kombinasjon får du en overraskende god smaksopplevelse. Desserten er både rask og enkel å lage. Oppskriften har jeg fått av Geir Bakkevoll.

Rabarbrakompott med jordbær

rabarbrakompott

Du trenger: Til 4-6 porsjoner

  • 500 g rabarbra
  • 500 g ferske jordbær
  • 0,7 dl liter vann
  • 1 stk kanelstang
  • 1⅓ dl sukker
  • 1 ss potetmel

rabarbra og jordbær

Rensk og kutt rabarbraen i biter. Rensk jordbæren. Ha rabarbra, jordbær vann, kanelstang og sukker i en kasserolle og kok opp. La det koke i 20 minutter og rør godt om underveis. Bland potetmel og litt kaldt vann godt sammen. Has sammen med kompotten. La det småkoke videre i 3 minutter. Kan serveres både varm og kald. Server med vaniljeis eller fløte til. Velbekomme:)

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media