Marinert grillbiff med melon, sjampinjong og hjemmelaget potetsalat

Nok en god grillmiddag. Grillbiff fra Kuraas er enkel å grille og er saftig og god. Potetsalat er et naturlig følge til grillmat. Lag gjerne potetsalaten dagen i forveien dersom du velger hjemmelaget. Kombinasjonene med tilbehør til grillmat er mange. Her er en enkel variant med sjampinjong og vannmelon. Tilbehøret er fra Rema Skistua.

Marinert grillbiff med melon, sjampinjong og hjemmelaget potetsalat

Grillet marinert grillbiff

Du trenger: Til 4 porsjoner

  • ca 600-700 g grillbiff
  • 8 stk store sjampinjonger
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 stor skive vannmelon

MArinert grillbiff i embalasje

Ta kjøttet ut av kjøleskapet minst 30 minutter for temperering før du skal tilberede det. Når du har fått god varme i grillen og grillkullet har fått grå farge da er det klart til grilling (for dem som bruker kullgrill). Del sjampinjongen i to og ha dem i en skål. Ha på olivenolje og hvitløkspulver og vend godt.

Legg grillbiffene på grillen i 3-4 minutter på hver side. Jeg syntes det er best å vende kjøttet ofte underveis for å unngå at det blir svidd.

Ha på sjampinjongen på grillen i 2-3 minutter på hver side. Ta kjøttet av grillen og la det hvile noen minutter før servering. Legg kjøtt, vannmelonbiter og sjampinjong på fat. Server gjerne med hjemmelaget potetsalat til. Velbekomme:)

Vintips: Cerro del Masso Chianti 2012

 

, , , , , ,

3 Responses to Marinert grillbiff med melon, sjampinjong og hjemmelaget potetsalat

  1. Kjell 11. juni 2014 at 23:50 #

    Dette høres og ser utrolig godt.
    Dette skal jeg prøve !!!

  2. Kjell 11. juni 2014 at 23:51 #

    Nydelig var det.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media