Lun potetsalat med rødløk og persille er veldig godt som tilbehør både til grillet kjøtt og fisk. Rask og enkel er den å lage og tempereres mens du griller maten ferdig. Ved å la skallet være på potetene får du en potetsalat med mye bedre smak. Prøv du også neste gang du griller.
Lun potetsalat med rødløk og persille
Du trenger: Til 4 porsjoner
- 20 stk små amandinepoteter (eller små mandelpoteter)
- 1 stk rødløk
- 8 ss olivenolje
- 1 ts salt
- 1 ts tørket persille
Vask og tørk potetene (behold skallet på) og ha dem i en ildfast form. Rensk og skjær løken i halve ringer og ha sammen med potetene. Ha på salt, persille og olivenolje og bland godt. Sett inn i forvarmet ovn på 200 grader i 20-25 minutter. Vend om i formen etter halvgodt tid. Ta ut av ovnen og avkjøl før servering. Serveres lunken til både kjøtt og fisk. Velbekomme:)
No comments yet.