Grillet marinert indrefilet av svin med mais og aubergine

For de som ikke griller hele året er grillsesongen godt i gang nå. Jeg vil denne uken ha daglige innlegg på bloggen med forskjellig grillmat av kjøtt med tilbehør. Marinert svinefilet er enkelt å grille, men husk å vende kjøttet jevnlig, og supert å servere. Når kjøttet har fått hvilt seg er det bare å skjære det i skiver og dele ut til gjestene. Kjøttet er fra Kuraas og tilbehøret fra Rema Skistua.

Grillet marinert svinefilet med mais og aubergine

Grillet marinert indrefilet av svin med mais og aubergine

Du trenger: Til 4-5 porsjoner

  • 2 stk svinefileter (ca 700-800 g)
  • 2 stk maiskolber
  • 1 stk aubergine

indrefilet av svin i embalasje

Ta kjøttet ut av kjøleskapet minst 30 minutter for temperering før du skal tilberede det. Når du har fått god varme i grillen og grillkullet har fått grå farge da er det klart til grilling (for dem som bruker kullgrill).

Legg svinefilet på grillen i ca 12-15 minutter og vend om kjøttet underveis for å unngå at det blir svidd. Ta kjøttet av grillen og la det hvile i noen minutter før du skjærer i det. Del maiskolben i to og auberginen i skiver og legg det på grillen i noen minutter på hver side. Husk å ha salt eller smør på maiskolben når du skal spise den, namm.

Server med en grønnsalat og/eller ostegratinerte poteter til. Velbekomme:)

Vintips: Cerro del Masso Chianti 2012

, , , , ,

2 Responses to Grillet marinert indrefilet av svin med mais og aubergine

  1. Camaro Z28 RS 10. juni 2014 at 16:56 #

    Meget pent grillet.
    Flott side. Lykke til, kommer til REMA Skistua fredag

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media