Tortillarull med røkt laks og aprikosmarmelade

Tortillarull med røkt laks og aprikosmarmelade er ypperlig å ha som en del av en tapasmeny. Kombinasjonen søtt og salt smaker utmerket. Innholdet i lefsene kan varieres i utallige varianter med ost, skinke, pesto, paprika, etc. De er enkle å lage og kan lages god tid i forveien før servering. Bitene passer også fint å ha med i matpakken på tur. Super røkt laks er fra Fiskehallen Narvik.

Tortillarull med røkt laks og aprikosmarmelade

tortillarull med laks og aprikosmarmelade på fat

Du trenger: Pr tortillalefse

  • 1 stk lefse
  • 1 ss aprikosmarmelade
  • 2 skiver røkt laks

tortillarull uferdig med røkt laks og aprikosmarmelade

Legg lefsen på skjærfjøl og fordel aprikosmarmeladen over hele. Legg lakseskivene på midten. Rull lefsen til en «pølse» og skjær den i passe biter. Legg på fat og server. Velbekomme:)

, , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media