Spekeskinke med cognac-marinerte melonbiter

Spekeskinke med cognac-marinerte melonbiter er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Dersom det er barn som skal ha denne forretten tas cognacen bort. Forretten/småretten passer også å nytes en fin sommerkveld i hyggelig selskap, men vær obs på at det ikke blir for mange marinerte melonbiter. Denne saftige og møre skinken er fra Kuraas.

Spekeskinke med cognac-marinerte melonbiter

Spekeskiinke med cognac-marinerte meloner

Du trenger: Til 3 porsjoner

  •  200 g vannmelon
  • 200 g cantalopemelon
  • ½ dl cognac
  • 12 skiver god spekeskinke

Skjær melonene i passe små biter og ha dem i en skål. Tilsett cognac og bland inn. La melonbitene marineres i cognacen i ca 1 time. Rør rundt noen ganger i løpet av timen.

Anrett skinkeskivene i en skål og fordel de marinerte melonbitene i skålene. Klar til servering. Velbekomme:)

, , , ,

3 Responses to Spekeskinke med cognac-marinerte melonbiter

  1. Stine 10. mai 2014 at 21:46 #

    Spennende, må prøves

    • Stein Ivar 10. mai 2014 at 22:35 #

      Blir veldig god også etter marinering 🙂

  2. tessaswoodenspoon 15. mai 2014 at 20:59 #

    Ser fantastisk ut !!

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media