Spekeskinke med cognac-marinerte melonbiter er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Dersom det er barn som skal ha denne forretten tas cognacen bort. Forretten/småretten passer også å nytes en fin sommerkveld i hyggelig selskap, men vær obs på at det ikke blir for mange marinerte melonbiter. Denne saftige og møre skinken er fra Kuraas.
Spekeskinke med cognac-marinerte melonbiter
Du trenger: Til 3 porsjoner
- 200 g vannmelon
- 200 g cantalopemelon
- ½ dl cognac
- 12 skiver god spekeskinke
Skjær melonene i passe små biter og ha dem i en skål. Tilsett cognac og bland inn. La melonbitene marineres i cognacen i ca 1 time. Rør rundt noen ganger i løpet av timen.
Anrett skinkeskivene i en skål og fordel de marinerte melonbitene i skålene. Klar til servering. Velbekomme:)
Spennende, må prøves
Blir veldig god også etter marinering 🙂
Ser fantastisk ut !!