I dag er det 4 mnd siden første innlegg på siwsmatblogg og da syntes jeg det passer fint, nå som det er sommervarmt, å ta fram det første innlegget som jeg hadde. Reker i avocado er en forrett som jeg har servert med stor suksess ved flere anledninger. Den er rask å tilberede og gir ofte mersmak. Dra til Fiskehallen og kjøp reker og server som nedenfor. God helg 🙂
Reker i avocado
Du trenger: Til 4 personer
- 2 stk avocadoer
- 2 ss rømme
- 2 stk hvitløkbåter
- Noen dråper sitron på de halve avocadoene for å unngå misfarging
- Salt som smakes til (gjerne maldonsalt)
- Ønsket menge ferske reker til pynt og nytelse
Del avocadoene i to. Ta bort steinen. Obs obs! Det er ikke en uvanlig skade at man kutter seg med kniv og havner på legevakten når knivbladet settes i steinen og vries rundt. Dersom du ikke havner på legevakten kan du ta ut avocadokjøttet ut med en skje og bland det godt sammen med, rømme, hvitløk og salt i en stavmixer og ha det tilbake i de halve avocadoene so du har hatt litt sitronsaft på. Pynt med reker og server med ristet brød og en sitronskive. Velbekomme:)
Vintips: Dopff & Irion Riesling 2010.
No comments yet.