Panerte kyllingfileter fylt med ost, skinke og sennep

Panerte kyllingfileter fylt med ost, skinke og sennep er et saftig og velsmakende måltid. Du kan gjerne bytte ut sennepen med pesto eller ha en velsmakende ost i. Dersom du har tid kan du med fordel fylle kyllingfiletene noen timer eller dagen i forveien og steke dem når det er middagstid. Da får du godt marinerte kyllingfileter som både er saftig og har mye smak.

Panerte kyllingfileter fylt med ost, skinke og sennep

kyllingfilet m sennep på fat

Du trenger: Til 4 personer

  • 4 stk kyllingfileter
  • 4 skiver Norvegiaost eller Jarlsbergost
  • 4 skiver kokt skinke
  • 2 ss Idun grov sennep
  • 4 ss griljermel
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1½ paprika

kyllingfilet m sennep utbrettet

Ta kyllingfiletene ut av kjøleskapet 30 minutter før tilberedning. Tørk av dem og lag snitt i tykkeste delen. Brett ut og dunk litt med kjøttklubbe eller knyttneve. Ha på ½ ts sennep på hver filet og smør det utover. Legg på 1 skive ost og 1 skive skinke på hver filet og brett dem sammen igjen.

kyllingfilet m sennep i skål m brød

Bland griljermel og krydder i en skål. Vend de fylte kyllingfiletene forsiktig i blandingen. Stekes på middels varme i 6-8 minutter på hver side. Eventuelt i ett par minutter på hver side og i ca 15 minutter i stekeovn på 200 grader. Ta av varmen og tempereres i 5 minutter før servering. Serveres med hjemmelaget potetmos og en grønn salat til. Velbekomme:)

kyllingfilet m sennep på fat oppskjært

 

 

 

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media