Jordbær med råkrem og finraspet mørk sjokolade

Råkrem til jordbær løfter en klassiker opp enda et hakk. Prøv neste gang du skal ha jordbær til dessert å lage råkrem og servere til. Den er så god i seg selv at jeg kan spise den uten tilbehør. Du kan gjerne bruke råkrem både til Pavlovakaken eller servert til en fruktsalat. Prøv og bedøm selv.

Råkrem med jordbær og finraspet mørk sjokolade

Jordbær med råkrem og raspet sjokolade

Du trenger: Til 4-6 porsjoner

  • 4 stk store eggeplommer
  • 55 g finkornet sukker
  • 3 dl kremfløte
  • 1 kurv ferske jordbær
  • litt mørk sjokolade

Jordbær med råkrem og sjokolade - ingredienser

Ta eggeplommer og sukker i en bolle og pisk til eggedosis på maks hastighet med maskin i 15 minutter. Ha fløten i en bolle og pisk til krem. Vend fløtekremen forsiktig inn i eggedosisen. Ha råkremen i en skål sammen med jordbær og finrasp sjokolade over. Velbekomme:)

 

, , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media