Hjemmelaget rekesalat med løk

Rekesalat med reker er du garantert å få dersom du lager rekesalaten selv. Neste gang du skal ha reker, kjøp litt ekstra og lag rekesalat til frokosten neste dag. Kjempegodt. Rekesalat kan varieres i mange varianter. Har noe ganger fått med innslag av enten chili, hvitløk, karry eller garam masala. Jeg foretrekker oppskriften nedenfor, men godt med variasjon i blant.

Hjemmelaget rekesalat med løk

Rekesalat

Du trenger: Til 4-6 skiver

  • 150 g ferdig renskede ferske reker
  • 2 stk egg
  • 5 ss ekte majones
  • 1,5 ss finraspet løk

Kok eggene i 8 minutter. Avkjøl dem. Rensk rekene og ha dem i skål. Finhakk eggene. Dersom du bruker eggedeler, del eggene begge veier. Rensk og finrasp løken. Ha egg, majones og løk i skålen sammen med rekene og bland godt. La gjerne stå i kjøleskap i ett par timer før servering. Server med fersk persille, sitron og brød til. Velbekomme:)

Vintips: Mathilde La Fleur Chablis 1 Cru 2010

Rekesalatingredienser

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media