Balsamicobakt rødløk

Balsamicobakt rødløk servert som tilbehør til en kjøttrett eller som en del av et koldtbord eller som tapasrett vil falle i smak for veldig mange. Du kan variere i forhold til bruk av timian, rosmarin, chili, hvitløk etc. Løken blir myk og får en mild og aromatisk smak av urtene som du velger. Ved å pynte med litt salat på fatet kan du også servere den som en forrett. Lykke til.

Balsamicobakt rødløk

Balsamicobakt rødløk

Du trenger: Pr rødløk

  • 1 stk rødløk
  • 1 ss balsamico
  • ¼ sukker
  • ½ tørket timian
  • salt
  • ½ ts olivenolje

Skrell og del løken i 2. Skill løkbladene litt fra hverandre og ha løken i en liten ildfast form. Pensle på balsamicoen. Ha på sukker, timian og litt salt og dekk over med aluminiumsfolie. Sett inn i forvarmet ovn på 180 grader. La stå i ca 30 minutter. Ta av folien, ha på olivenoljen og stek videre uten folien i ca 20 minutter til. Du kan gjerne dele den halve løken i to før servering. Velbekomme:)

 

 

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media