Torskebiff med søtpotetmos, bacon og paprika

Søtpotet er noe søtere enn vanlig potet og inneholder 5% sukker mot vanlig 0,5%. Den dyrkes i alle tropiske områder. I kombinasjon med torsk og bacon blir dette supert. Vær obs når du steker torsken. Den blir raskt ferdig og kan falle lett fra hverandre. Tror vennene dine blir imponert over å få servert et slikt måltid:)

Torskebiff med søtpotetmos, bacon og paprika

Torskebiff med søtpotetmos og bacon

Du trenger: Til 2 personer

  • 300-400 g torskerygg
  • 3 stk middels store søtpoteter
  • 100 g bacon
  • 1/4 rød paprika
  • 2 ss meierismør
  • Salt og pepper

Skrell og skjær søtpoteten i små biter. Kok den mør (ca. 10-12 minutter). Hell av vannet, tilsett 1 ss meierismør og mos søtpoteten med en potetmoser til ønsket konsistens. Stek bacon og paprika i panne med 1 ss smør i. Når baconet er ferdigstekt kan du gjerne ta 1 ss baconfett av pannen og blande det inn i søtpotetmosen. Ta fisken og skjær den i passe serveringsstykker. Ha på litt salt og pepper og stek bitene i ca 2-3 minutter på hver side. Legg på fat og server. Velbekomme:)

 

 

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media