Pølselapskaus

Denne lapskausen kan tilberedes dagen i forveien. Da må løk, potet, sellerirot og persillerot være underst i kasserollen med gulrøtter og kålrot på toppen. Tilsett vannet. Pølsene has i egen skål dekket med plastfolie. Når du kommer hjem fra jobben er det bare å ta kasserollen ut av kjøleskapet, tilsette pølsene, og koke som beskrevet nedenfor. Ved hjelp av en stavmixer kan du lage babymat av denne lapskausen.

Pølselapskaus

Pølselapskaus i skål

Du trenger: Til 4-5 porsjoner

  • 1 stk middels stor løk
  • 4 stk store poteter
  • 1 stk stor sellerirot
  • 1 stk persillerot
  • 4 stk store gulrøtter
  • 1 stk liten kålrot
  • 1 liter vann
  • 1 pk Solvinge røkt kjøttpølse av kylling
  • ½ -1 ts salt (smak til)

Pølselapskaus ingredienser

Skjær løken i bittesmå biter. Skjær potet, grønnsaker og pølser i små biter, ca 7 x 7 mm. Ha alt i en kasserolle og tilsett vannet. Ha på lokk, kok opp og la det koke 30 minutter. Rør rundt underveis. Ta av lokket og la det koke i 30 minutter til. Rør rundt underveis. Når lapskausen har fått ønsket konsistens, smak til med salt og server med brød, rundstykker, knekkebrød eller flatbrød. Velbekomme:)

Pølselapskaus i gryte

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

*

Siws Matblogg er tilrettelagt av Punsvik Media